LAKODALMAK - ESKÜVŐK
Esküvő

Éttermünk és különtermeink kiválóan alkalmasak esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Helyiségeinkben: (étterem, különterem, presszó) összesen 180 fő leültetésére van lehetőség.
A zenekarnak és a táncolóknak külön helyiséget biztosítunk, de ez közvetlenül kapcsolódik az étteremhez, így a táncra is remek lehetőség van, de aki éppen pihen, és ül, tud beszélgetni is.

Az esküvői menüket az alábbi két séma alapján szoktuk kialakítani:

  1. a levest a sültes tálakon felszolgált húsok és köretek követik (ajánlott húsmennyiség: 3db/fő), savanyúság adagonként, majd a desszert. Éjfél utánra svédasztalos vacsorát javaslunk, itt újra fel tudjuk tálalni a vacsoránál megmaradt húsukat, ezt hidegkonyhai készítményekkel vagy meleg étellel egészítjük ki.
  2. itt a levest meleg előétel követi, a főfogást tálakon, a savanyúságot kiadagolva szolgáljuk fel (számított húsmennyiség: 3db/fő), majd desszert. Éjfél utánra itt is svédasztalos vacsorát ajánlunk.

 

KÉRJE RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT!

Kapcsolódó szolgáltatók:

  • Cukrász:

Pepe cukrászda: 8420 Zirc, Alkotmány u. 7.         Tel.: +36/88 415-322
Monostor cukrászda: 8420 Zirc, Rákóczi tér 1.    Tel.: +36/88 414-889

  • Zenész:
    Kubicsek Rudi:              +36/30 513-1018
    Mészáros József:            +36/30 994-8389
  • Vőfély:
    Vörösházi Péter:             voroshazipeter@gmail.com  Tel.: +36/30 315-4159
                                             http://www.vofelypeti.hu/
  • Fotó:

Braun Zsuzsanna:   8420 Zirc, Alkotmány u. 5.      Tel.: +36/88 415-456
Fillérné Zsuzsanna: 8420 Zirc, Rákóczi tér 9.          Tel.: +36/88 414-151

  • Dekoráció:

Komplett dekoráció:    
Kavalkád Veszprém, Fódi Erika. Tel.: +36/30 957-0550

Navila-Net Grafika, Navratyil János. Tel.: +36/20 598-6917

Gyakran ismétlődő kérdések:

  • Mikor és ki dekorálja az éttermet?
Az esemény előtti napon az esti órákban, vagy az étterem foglaltságától függő időpontban. Az esetek jelentős részében az ifjú pár a baráti körrel saját kezűleg készíti a dekorációt, de ezt profikra is lehet bízni.
  • Mikor lehet behozni a saját italokat és süteményeket, tárolás?
Az esemény előtti naptól a megrendelő számára biztosítjuk a hűtőkamránkat, itt kizárólag csak az általa hozott cukrászipari termékeket és italokat tároljuk. A jövedéki termékek körébe tartozó szeszes italok származásának igazolása a megrendelő kötelessége és felelőssége. A romlandó élelmiszereket (a vacsorán el nem fogyasztott ételeket) a rendezvény végéig tudjuk tárolni.
  • Szállás lehetőség?
A panziónk szobáiban a násznépet el tudjuk szállásolni, amennyiben ennek költségeit is az ifjú pár állja, a szállásdíj: 3.200 Ft/ fő/ éj.
  • Milyen egyéb költséget számítanak fel?
A 2.-ik oldalon részletezett árat kell megfizetni (a megrendel adag száma szorozva az egységárral) semmilyen más címszó alatt nem számolunk fel más fizetnivalót!!!
  • Fizetés: A szolgáltatás igénybevétele után.